EIK slo Klepp 6-1

Få nøytrale tilskuere ville trodd at Klepp – EIK var toppkamp i 3 divisjon 16 måneder siden. Til det var forskjellen på lagene i kveldens kamp alt for stor. Et EIK lag uten sentrale spillere som Kai Ove Stokkeland, Kim Nyborg, Jostein Salvesen, Martin Håland, Jan Eric Gløpstad, Fredrik Stray Tjaum, Asle Sirevåg, Miguel Diez, Jan Eric Wetteland, Mathias Perttamo osv hadde få problemer med å slå Klepp i kveldens kamp. Faktisk så burde seieren vært enda større, men litt for mye upresist i pasningsspillet til EIK gjorde at seieren ikke ble større. Ved pause ledet tigrene 3-0 etter to mål av Ole Thomas Herrem og ett av Stian Sleveland. I andre omgang økte EIK ledelsen yttereligere ved nevnte Sleveland og Sigmund Hunnestad før Klepp fikk sitt trøstemål. Spikeren i kisten fikk nysigneringen Emmanuel Amarh æren av.
Det er ikke lett å bli klok av en treningskamp i Februar, men det som iallefall er helt sikkert er at EIK har en fantastisk god spillerstall der kampen om en plass i førsteelleveren blir knallhard.

EIKs lag
David Thomson-Stian Vigrestad, Marius Andersen, Kristian Koldal, Eirik Gohn – Thomas Leidland, Kenneth Grande, William Meyer-Ole Thomas Herrem, Stian Sleveland, Emmanuel Amarh. Benyttede innbyttere : Stian Hunnestad, Sigmund Hunnestad og Vegard Stapnes.

Share