G16 videre i NM

EIK spilte mot 1.kvalik runde i NM mot Bryne onsdag. I en fartsfylt kamp sto det 1-1 til pause etter en omgang hvor EIK var det førende laget. En kjempeovergang med hurtig tempo endte opp hos Stian Pedersen på høyre kant som satte inn 1-0. Rett før pause utliknet Bryne etter et frispark der en heading inn i feltet ble klarert i mål av en EIK-spiller. Et par minutter ut i andre omgang fikk Bryne straffe og gikk opp til 2-1. Utover i omgangen presset EIK på og 2 minutter før slutt satte Chris Sleveland inn 2-2 på en retur. 20 sekunder før første ekstraomgang var slutt fikk Ole Østebrød ( som hadde selvmålet ) godt treff ute på kanten og ballen dalte ned i lengste hjørnet. 3-2 var et faktum og så gikk lyset på BG-banen. Lagene måtte i garderoben og vente til lyset kom på igjen. Mye kjemping og god innsats gjorde at resultatet sto seg og EIK gikk videre i NM.

 

Share