EIK Fotball og Espeland AS inngår omfattende samarbeidsavtale.

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre en utvidet sponsoravtale med Espeland konsernet.
Avtalen innebærer at EIKs talentsatsing de neste årene vil hete ”TEAM Espeland”.Dette erstatter det tidligere Viking-akademiet som ukentlig samler spillere fra Nærbø til Flekkefjord på Husabø. Gjennom denne avtalen vil klubben sammen med Espeland AS jobbe knallhardt i fremtiden for at vi skal kunne fortsette å utvikle like mange talenter fra sør-regionen som vi har gjort frem til i dag.

Rolf Magne Skogen, som er sponsoransvarlig i Espeland-konsernet, sier til eikfotball.no at de er meget fornøyde med å inngå en så stor avtale med EIK Fotball. Produktet klubben har lagt frem samsvarer med konsernets hovedvisjon innen sponsing, som er at ”Vi investerer i sponsoravtaler der vi som konsern får noe tilbake.” Gjennom et samarbeid med EIK fotball ser vi mange potensielle muligheter der vi som sponsor får igjen for vår investering, avslutter Skogen.

Avtalen som er inngått innebærer også at Reklamehuset blir totalleverandør innen skilt til klubben og går inn som samarbeidspartner sammen med Ramirent som leverer lifter til alle klubbens behov. Espeland Forskaling og Espelandsenteret blir medlemmer i ”Gullklubben” og Murteknikk blir medlem av ”Bronseklubben”

EIK Fotball takker for tilliten som er vist oss av et så stort konsern og skal fortsette å arbeide knallhardt hver dag i tiden som kommer.

Share