Vi møter «ulvene»

EIK spiller i kveld treningskamp mot Vidar på B&G-banen. Avspark er klokka 18:00.

Vi møtte gjestene fra Stavanger senest for en måned siden da vi vant 2-1 i Randaberg Arena. Og de fleste husker også at vi hadde tre jevne oppgjør mot Vidar også i fjor.

Vidar har hatt en del endringer i spillertroppen denne vinteren. Blant annet har klubbens sentrallinje med Christoffer Lunde, Maurice Ross, Tom Erik Maldal og Lennox Kanu forsvunnet. Keeper Lunde til Viking, og Ross og Maldal til Sola, der skotske Ross har tatt over som trener.

Men Vidar har til gjengjeld fått en rekk solide forsterkninger. Midtstopperen Daniel Berntsen, som en stund var aktuell for EIK, fra Randaberg, sammen med Thomas Våland, keeper Roy Dyrdal og Klaus Vikesdal Pettersen. Krister Aunan er signert fra Strømsgodset, mens Fredrik Fossmark har kommet fra Ålgård. Og i det siste har også Geir Andre Herrem trent med Vidar, så det kan være duket for en brødreduell mellom ham og Ole Thomas.

EIK på sin side skal disponere bortimot fullt mannskap. Det kan bety at både Kai-Ove Stokkeland og Kim Nyborg får årets første opptreden med tigerdrakta over hodet.

Vidar har for øvrig den siste uka fått ny klubblogo, etter at de byttet ut sin blå «ball-logo» som de hadde hatt i nøyaktig 100 år. Den nye logoen viser Fenrisulven fra norrøn mytologi. Hva har den med Vidar å gjøre kan en spørre? Men den som kjenner sin historie vet at det var Odins sønn Vidar som drepte denne ulven etter at den først hadde spist faren!

Vidar skal ut i ny kamp allerede på søndag, da Vard står på andre banehalvdel i Randaberg Arena.

Share