DNB talent blir til Team Espeland

I forbindelse med avtalen som ble inngått sist uke mellom EIK Fotball og Espeland as, skifter det tidligere Viking-akademiet nå navn til Team Espeland. Klubben er svært glade for å nå kunne få muligheten til og videreutvikle dette meget nyttige tiltaket som samler spillere fra Nærbø til Flekkefjord.

For Espeland as er dette en flott mulighet til å kunne være med å støtte opp om et tilbud som dekker et så stort geografisk område sier Mona T. Espeland, styreleder i Espeland as. EIK driver meget godt innen talentutvikling, og vi ønsker å være med å bidra til at enda flere lokale spillere tar steget opp på A-lagsnivå.

Avtalen innebærer også at EIK fortsetter sitt gode samarbeid med Reklamehuset innen skilt og dekor. Med mange nye sponsorer på vei inn, er det viktig for klubben å ha gode støttespillere. Ramirent fortsetter og levere lifter slik at Kjell, Kjetil og Brian nok en sesong kan filme kamper som Tobias i tårnet. Espelandsenteret, MurTeknikk og Espeland Forskaling som også hører til i Espelandkonsernet går også inn i gull og bronsepakker.

EIK Fotball møtte styreleder Mona T. Espeland i dag for å finpusse avtalen på deres butikk FortJort på Eger. Butikken er nettopp utvidet, og har nå et flott lokale på 800 kvm. EIK Fotball anbefaler alle sine medlemmer å ta turen opp til butikken for en hyggelig handel.

Share