EIK tapte i Tyrkia

EIK stiller med følgende lag mot Førde: Asle Sirevåg – Stian Vigrestad- Jan Eric Wetteland- Fredrik Stray Tjaum – Marius Andersen – Jan Eric Gløpstad – Kim Robert Nyborg- Kai Ove Stokkeland- Kenneth Grande – Mathias Pertamo- Martin Håland. Pause og sluttresultat vil følge her .  Kai Ove Stokkeland debuterer igjen for EIK som kaptein. I første omgang møttes to meget gode fotball-lag til dyst. En opplagt Alexander Ødegård dro igang Førde som spilte best de første 15-20 minuttene. Etter dette demmet Stian Vigrestad godt opp for Ødegård og banespillet endret karakter. EIK tok over og ble det førende laget. De viser gode tendenser i en kamp preget av meget høyt tempo. Stian Vigrestad var nærmest med et skudd i tverrliggeren. Utover førsteomgangen viser Førde at de kan få problemer med det høye tempoet gjennom hele kampen. I pausen som er nå gjøres 3 bytter: Kai Ove bytter med Jostein Salvesen, Stian Vigrestad bytter med Miguel O. Diaz, og Kenneth Grande med Thomas Leidland. Vi håper på en god annenomgang. Et kvarter ut i andre omgang scorer Martin Håland på hodet etter innlegg fra Fredrik Stray Tjaum :).  Et soleklart frispark til EIK på 25 meter blir underkjent og Førde kontrer inn 1-1. Nytt bytte på EIK: Ebby kommer inn for Gløpstad. Etter corner i mot avsluttes det med skudd og Førde har gått opp i føringen med 2-1. Førde får straffe og bommer. Etter dette gambler EIK alt for å få en utlikning og Førde kontrer inn til 3-1 som blir sluttresultat. Totalt sett en tett og jevnspilt kamp der Førde er dyktigere enn EIK foran kassen.  Dermed får EIK sesongens første tap.

 

Share