EIK ble overkjørte i andre omgang

EIK hang med til en viss grad i første omgang i ettermiddagens treningskamp på Bryne, men i andre omgang ble vi rett og slett overkjørte, og sluttresultatet 5-1 til Bryne var langt dårligere enn det vi hadde håpet på før kampen.

Bryne tok ledelsen ved Sverre Larshus Larsen etter om lag et kvarters spill, men Jan Eric Torres Gløpstad utlignet før EIK femten minutter senere. Dessverre kom vi under igjen like etter utligningen da Oddbjørn Skartun avsluttet fra skrått hold med et skudd som gikk under Asle Sirevåg.

I andre omgang scoret Brynes Sabri Khattab ekte hattrick, i en omgang der hjemmelaget stort sett lekte katt og mus med et EIK-lag som hadde veldig lite å by på.

Totalt sett en kamp vi har liten grunn å være fornøyde med. Vi slet med å tette de defensive rommene i hele banens bredde, samtidig som vi sjelden greidde å skape noe kreativt framover.

Kort oppsummert har vi en del å jobbe med fram mot seriestart, for spillet vi leverte i dag kan ikke være representativt for det EIKs lag anno 2013 har å by på!

EIKs lag: Asle Sirevåg, Miguel Olivencio Diez, Fredrik Stray Tjaum, Jan Eric Wetteland, Marius Andersen, Kim Robert Nyborg, Jostein Salvesen, Kenneth Grande, Espen Skogen, Martin Håland, Jan Eric Torres Gløpstad.

Benyttede innbyttere: Kai Ove Stokkeland, Ole Thomas Herrem, Stian Sleveland, Thomas Leidland, Espen Rasmussen, Stian Vigrestad

Dommer: Frode Lindboe, Randaberg IL

Tilskuere: ca 400

Bilder fra kampen:

Share