Avgjørelse i Arendal torsdag formiddag

10.04.2013 kl 20:05
Fotballforbundet har ikke klart å ta en avgjørelse i løpet av dagen hvorvidt Arendal – EIK blir utsatt eller ikke. Siste nye er at det vil komme en avgjørelse i løpet av torsdag formiddag. Vi vil informere her på nettsiden så snart vi vet noe mer.

Dersom kampen blir utsatt jobbes det med en treningskamp mot Vidar fredag kveld. Stavangerklubben har allerede fått sin serieåpning mot Åsane utsatt.


09.04.2013 kl 21:18
Nå tirsdag kveld har Arendal Fotball lagt ut en nyhet på sin hjemmeside at NFF ikke har tatt en avgjørelse angående om kampen kommer til å gå. I verste fall kan det drøye til torsdag før avgjørelse foreligger, men Arendal Fotball vil purre på NFF for å få en avgjørelse i løpet av morgendagen, ikke minst av hensyn til EIK og de mange supporterne som forventes å ta turen østover.

Les mer på Arendals hjemmeside


08.04.2013 kl 22:42
I følge Agderpostens hjemmeside mandag kveld blir det ingen serieåpning for EIK til helga. Bjønnes Stadion er begravd av nesten en halv meter snø, og NFF har ikke gått med på å flytte kampen til Arendal Idrettspark, som mangler fasilitetene som skal være til stede på kamper på dette nivået.

Les mer på Agderpostens hjemmeside

Share