Banemannskapet jobber for å klargjøre Idrettsparken

Det er ennå uvisst om det blir mulig å spille hjemmekampen mot Fana neste helg. Den kalde vinteren har fart hardt med gresset på Hovedbanen i Idrettsparken, og når vi ser utover gressmatta ser vi helst en gul-hvit farge.

Men Kay Urdal, som sammen med Reidar Sirevåg er ansvarlig for anlegget, sier at de har observert at gressveksten er i gang, smått om senn. – Problemet er at det er tele under de første 10-15 cm med frostfri jord, så det er ikke godt å si hvordan banen vil tåle en kamp allerede til helga, sier Urdal (bildet under).

Men for å være forberedte dersom det blir kamp har Sirevåg og Urdal begynt oppmerkingen av banen. Så får vi se hva Fotballforbundet bestemmer seg for utover i uka.

Den mulige avlysningen skaper også problemer på andre fronter. Rent bortsett fra at spillerne verker skikkelig etter å komme i gang skikkelig må det tas en beslutning om det skal trykkes program til kampen. For at det skal kunne trykkes har vi en deadline onsdag morgen, og da blir det vanskelig dersom NFF ikke ennå har tatt en avgjørelse for om kampen kan spilles.

Vi vil holde dere underrettet utover uka om utviklingen både på banefronten og ellers.


Share