Damelaget serieåpnet med uavgjort

Etter en hard oppkjøring startet EIKs damelag serien på lørdag da Tonstad gjestet Idrettsparken. EIK som i utgangspunktet skulle ha startet i 4.div fikk muligheten for spill en divisjon opp da Hinna fikk tildelt plass i 2.div.

Det var en innbitt jentegjeng som fikk æren av å innvie EIKs nye drakter som i år er gule, svarte og hvite.
Det første kvarteret ble Tonstad rundspillt og tingene gikk på skinner for tigerjentene. Da Live Jørgensen satte inn 2-0 med en sko etter flott angrepsspill trodde nok alle at dette kom til å bli plankekjøring. Det ble dessverre stikk motsatt. Tonstad kom sterkt tilbake og gikk til pause med 3-2 ledelse.Det var total kortslutning i EIK laget. På dette nivået blir personlige feil og uoppmerksomhet nådeløst straffet.

Det var derimot en innbitt og giret gjeng som kom på banen i 2.omgang. I medvinden styrte EIK det meste og hadde utallige muligheter til utligning. Vi måtte allikevel vente til det 82.min før det løsnet. Elisabeth Moe ble flott frispilt og etter å ha rundet et par Tonstadspillere satte hun ballen sikkert i mål.

Tonstads eneste reelle mulighet i 2.omg kom etter en gavepakke av EIK forsvaret. På overtid fikk Tonstads spiss fritt leide mot EIK buret og Renate Dyrnes måtte ty til ufinheter for å stoppe henne. Heldigvis for EIK og Renate må dommeren ha fått noe i øyet da han utrolig nok vinket spillet videre og poengdeling var et faktum.
Alt i alt så var det et greit resultat kampen sett under ett. Det viktigste for jentene var å komme i gang å få kjenne litt på hva som møter dem i årets sesong.

Vel blåst jenter!

Kampfakta:
Seriekamp i 3.divisjon, damer.
Idrettsparken ( kunstgras ):
EIK – Tonstad 3-3 (2-3)
Målene: 1-0 (7) Live Jørgensen, 2-0 (11) Live Jørgensen, 2-1 (15), 2-2 (22), 2-3 ( 36), 3-3 ( 82) Elisabeth Moe.
Dommer: Leif Johne Steinsvoll, Bryne – Middels
Tilskuere: ca 100

Stjernetoppen:
*** Live Jørgensen
** Vilde Tonheim
* Gunnhild Olsen

EIKs lag : Renate Dyrnes, Vilde Tonheim, Grete Egeland, Lise Vigrestad, Caroline F Landbø ( Betina Tollefsen 35min ), Gunnhild Olsen, Marlen Karlsen ( Marit Buerskog 45min), Stine Lindø, Live Jørgensen, Tonita Tollefsen ( Marie Svanes 45min), Elisabeth Moe.

Share