Juniorlaget slo Vaulen

Det var en spillesugent jr-lag som var klare til sesongens andre seriekamp mot Vaulen på bortebane, selv om visse spillere hadde større problemer med å finne banen enn andre. Etter taktikkpraten før kamp var guttene enige om å gå ut i høyt tempo og presse dem høyt. Dessverre, skulle det allerede etter noen få minutter komme en kalddusj for gutta da Vaulen scoret på sitt første skudd i kampen. En høy ball blendet Jørgen som dermed ikke fikk klarert ordentlig, dette utnyttet spissen og plasserte ballen iskaldt i hjørnet. Dette var omtrent det eneste Vaulen skapte i hele kampen. Etter dette tok EIK over hele banespillet og dominerte. Likevel hadde de problemer med å løse opp et Vaulenforsvar som omtrent lå hele kampen på deres egen 16-meter. Det førte ofte til upresise gjennombruddsballer eller farlige ball, men heldigvis var motstanderen av det kaliberet at de ikke klarte å utnytte det.

Selv om EIK presset hardt, skulle det gå ca 20 minutter før de endelig fikk hull på byllen. En klarering fra Vaulen, ble kanonføde for Chris Sleveland som fyrte ballen kontant i nettet, utagbart for keeper. Etter dette fikk tigrene blod på tann og fortsatte kjøret mot Vaulen. Til tross for iherdig press fra tigrene, ebbet først omgang ut med 1-1 og et ganske forbannet EIK på grunn av forspilte sjanser og dårlig dømming. Etter en rolig hårføner av treneren var guttene enige om å fortsette i samme tempo som sist i håp om at åpningen ville komme til slutt. Ørjan Vigrestad og Sondre Tveit kom inn som innbyttere i pausen.

Etter ca 70 minutter skulle tigrene endelig gå opp i ledelsen da Marius Koldal pirket en corner over streken. Nå åpnet kampen seg enda mer opp og EIK fikk flere store sjanser med både Brian og Theo i hovedrollen. Først i det 85 minutt kunne trenereren endelig slappe av da Ørjan Vigrestad klarte å øke ledelsen til 3-1 etter en flott individuell prestasjon. Etter dette skrudde EIK på cruise controll og kontrollerte inn nye 3 poeng.

Laget har nok litt å gå på enda, men i dag satt spillet mye bedre og det er sterkt å snu en kamp mot en så defensiv motstander. All honnør til guttene for at de aldri ga opp og hele tiden hadde troa!

3 stjerner: Simon Stapnes
2 stjerner: Simon Brunell
1 stjerne: Ørjan Vigrestad

Share