G16-lagene i gang med sesongen

EIK stiller også i år med 3 stk G16 lag i serien. Et i G16 elite, et i 1.divisjon og et i 2.divisjon. G16 elitelaget spilte i Optimera Monter Cup i vinter med inviterte lag og gjorde sine saker bra. 4 seire , 3 uavgjort og 1 tap mot elitelag lar seg høre. I NM slo de ut Bryne i 1.runde før Sola ble for sterke i 2.runde. I første seriekamp ble favoritt Sandnes Ulf for sterke på bortebane og vant 2-0. Søndag skal laget til Haugesund og spille mot Djerv 1919. EIK 2 spiller i 2.divisjon og gjorde sine saker bra i Kvia-serien. De slo EIK 3 i semifinalen , men Hinna Elitelag ble for sterke i finalen. I første seriekamp vant de igår 6-0 borte mot Bjerkreim. EIK 3 spiller i 1.divisjon og består av våre 15-åringer. De gjorde også sine saker bra i vinter og tapte knepent 2-1 mot EIK 2 i semifinalen i Kviaserien. De har også deltatt på 2 eliteturneringer i Lyngdal og Søgne og har åpnet serien med et knepent 2-1 tap før de slo Sandnes Ulf 2 3-1 igår. Det er nærmere 50 spillere på disse to kullene som har stor treningsiver.

Share