Tre fortjente poeng i serieåpningen

EIK vant fortjent 2-1 mot Fana i ettermiddagens serieåpning i Idrettsparken. 646 tilskuere fikk se hjemmelaget dominere spillemessig uten å få uttelling på sjansene før en time var spilt. Da scoret dagens EIK-spiller Kenneth Grande tigrenes første med et hardt velplassert skudd fra rundt ti meters hold.

EIK slapp imidlertid Fana lenger opp på banen etter scoringen, og gjestene fra Bergen utlignet da EIK-forsvaret var passive på et langt innkast. Målscorer var Martin Aandahl.

EIK var best også mot slutten av kampen, selv om Fana også skapte noen farligheter. Det var derfor fortjent da Jan Eric Torres Gløpstad avgjorde fra straffemerket fem minutter før slutt, etter at Kenneth Grande var blitt felt.


Kampfakta:
Mål:
1-0 (55) Kenneth Grande
1-1 (69) Martin Aandahl
2-1 (86) Jan Eric Torres Gløpstad

Dommer: Jørn Voll, Høle IL
Tilskuere: 646

EIKs lag:
Asle Sirevåg, Miguel Diez, Marius Andersen, Fredrik Stray Tjaum, Stian Vigrestad, Jostein Salvesen, Kai Ove Stokkeland, Kenneth Grande, Mathias Perttamo (Martin Håland 56), Stian Sleveland (Espen Skogen 67), Jan Eric Torres Gløpstad (Kim-Robert Nyborg 88)


Mer om kampen:
EIK-TV (video)
Bildegalleri
Dalane Tidende
Aftenbladet
Bergensavisen


Share