Sterk borteseier for EIK-damene

Søndag ettermiddag gjestet EIK damene Åsebøen Stadion for bortekamp mot Kopervik. Med en lang tur i kroppen var det en spent gjeng som så frem til å komme i gang. Og spennende skulle det bli.

EIK damene fikk en fantastisk start i medvinden etter at Gunnhild Olsen ga gjestene ledelsen allerede etter 1.min. Etter flott raid med ballen satte hun den utagbart ned i høyre hjørne for keeper. 2-0 var et faktum etter Thea Tollefsen fikk kranglet ballen inn etter en corner.
Ut over i omgangen slapp EIK damene Kopervik mer inn i kampen og reduseringen måtte komme. Et langt gjennomspill endte hos Koperviks spiss som kontrollert satte ballen bak Renate Dyrnes i EIK buret.

Andreomgang startet nøyaktig slik den første gjorde. Etter 1.min satte Tonita Tollefsen inn 3-1 etter et noe heldig innlegg/skudd som Kopervik keeperen slo i eget mål . Resten av andreomgangen ble en styrkeprøve for jentene da Kopervik flyttet flere spillere i angrep og la gjestene under kraftig press. For EIK ble det heldigvis med en redusering og årets første 3 poenger var et faktum.

Det var et godt Koperviklag EIK damene nedsablet.
Stor takk vil også rettes de som tok turen til Karmøy på søndag for å støtte jentene. Vil også på det sterkeste oppfordre Dag Kjetil Tonheim til å fortelle kona Eli at EIK spiller i gult og svart og at hun ikke trenger løpe så fort etter motstanderens baller! Det var spennende nok i slutten Eli J

LAS

Kampfakta:

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Åsebøen Stadion ( kunstgras ):
Kopervik – EIK 2-3 (1-2)
Målene: 0-1 Gunnhild Olsen (1), 0-2 Thea Tollefsen (21), 1-2 (24), 1-3 Tonita N Tollefsen (46), 2-3 (81).
Dommer: Per Annstein Aarvik, Haugar SK – God
Tilskuere: 30
Stjernetoppen:
*** Stine Lindø
** Oda Loug Pedersen
* Thea Tollefsen

Share