Juniorlaget slo Hinna 6-1

På en flott kveld for fotball kunne tigrene by opp til en festkveld av de sjeldne mot et Hinna-lag som bar preg av at de først begynte å varme opp ti minutter før kampstart. Det resulterte i startpuls og alle andre mulige startproblemer for de stakkars Hinnaguttene. En særdeles opplagt Marius Koldal kunne allerede etter få minutter sette inn sitt første mål for kvelden da han presset keeper, vant ballen og kontrollert satte inn 1-0 til tigrene. Ikke lenge etterpå var han frempå igjen, men da godt assistert av en opplagt Simon Stapnes og 2-0 til guttene tidlig i kampen. Dessverre skulle dette være noe av det siste Marius gjorde ettersom han få minutter senere måtte hinke av banen med problemer med kneet etter en stygg tackling av motstanderne. Inn kom Martin Mong Eide for vår skadde tomålsscorer.

Tigrene trillet ball i hatt med stakkars Hinna som ble løpende i mellom og det var Simon S som skulle få gleden av å øke til 3-0 etter en nydelig volley som ble plassert helt nede i hjørnet. Simon, som for øvrig spilte indreløper, hadde mange gode involveringer og var svært delaktige i de første målene EIK satte inn. 4-0 kom etter et hardt innlegg som keeper fomlet, og på returen var Sondre Tveit frempå og headet\brystet inn sitt eneste mål for kvelden. I slutten av omgangen skulle Sondre være servitør da han leverte et godt innlegg som Simon, ifølge ham selv, kontrollerte i motsatt hjørne av keeper og dermed 5-0. En veldig god omgang av guttene som utnyttet Hinnas labre forberedelse til kampen.

Da 2. omgang startet skulle rollene fra første omgang reverseres. Denne gangen var det Hinna som stresset våre gutter og vi som slet med startproblemer. Hinna skulle få sin redusering etter litt klabb og babb på en corner. Hinna fortsatte å presse EIK etter scoringen, uten å lage de helt store problemene for vårt stødige forsvar. Etter hvert som andre omgang skred frem uten av Hinna fikk pyntet ytterligere på resultatet, så bar det preg av at tigrene ledet med 4 mål. Tempoet falt litt og det ble lengre og lengre mellom sjansene. Likevel skulle Teo få pynte på resultatet etter en nydelig heading på et frispark som ble slått av banens bestemann Martin Mong Eide. Selv om det var flere halvsjanser etter scoringen, ble det likevel ingen flere innskudd på målkontoen og EIK kunne dermed juble over tre nye poeng.

Alt i alt var dette en veldig god kamp av EIK. Selv om motstanderne begynner å varme opp ti minutter før kampen, så var det klasseforskjell på lagene. Med litt mer flaks og dyktighet i avgjørende situasjoner kunne seieren vært betydelig større. Trenerteamet var veldig fornøyd med hele laget, og spesielt innbytterne Chris, Martin, Vegard og Truls markerer seg positivt da de kommer inn og hever tempoet og innsatsen når laget allerede leder med 4 mål. Dagens bestemannspris går til Martin som la ned en formidabel innsats da han kom inn for Marius i begynnelsen av 1. omgang.

3 stjerner: Martin
2 stjerner: Simon S
1 stjerne: Sondre

Share