Damelaget tapte på Randaberg

Tirsdag kveld var det duket for ny seriekamp for damelaget da turen gikk til Randaberg. Dette var den andre kampen på tre dager for tigerdamene.

Kampen startet med et visst Randabergovertak i medvinden og EIK damene ble presset bakpå. De fleste Randabergforsøk endte imidlertid opp i hendene til Renate Dyrnes i EIK buret da medvinden ga Randabergdamene problemer.

Hull på byllen fikk de imidlertid i det 27 min da et flott gjennomspill ble tredd igjennom til Randabergspissen som kontrollert satte inn 1-0.

EIK damene fortsatte imidlertid jobbingen og Elisabeth Moe sørget for to scoringer mot slutten av omgangen før Randaberg nok en gang kom igjennom og utlignet på overtid. Vi var like langt til pause.

Andre omgang var ikke gammel da Randaberg scoret på ny og midtveis i omgangen var 4-2 et faktum.

EIK damene prøvde og prøvde og mulighetene kom. Elisabeth Moe, Marie Svanes og Gunhild Olsen hadde gylne muligheter til å sette ballen i mål men dette var dagen det ikke stemte. Randaberg tok sin tredje strake seier og inntok tabelltopp.

Det var en meget bedrøvet gjeng som til slutt måtte konstatere at sesongens første tap var et faktum. Men med samme glød og innsats vil garantert Riska merke Tigerdamenes revansje lyst førstkommende tirsdag.

Stå på!

LAS

Share