Team Espeland G2000 på eliteturnering

Gutter 13 ( født 2000) hadde sin første turnering denne helgen. De har aldri spilt sammen og kun vært samlet i en stor kartleggingsgruppe. Vi overnattet i gymsal på Eiganes skole for å skape litt godt kjennskap og vennskap og med innføring av  litt regler osv. Spillerne i troppen var fra Nærbø, Varhaug, EIK, Moi og Flekkefjord. Fredag åpnet med en sterk 4-1 seier mot Stavanger Bylag der EIK-spiller Sander Salvesen sto for et av målene. En god kveld med masse lått og løye ble avløst av vekking kl 0630 for en gåtur med vann for å klargjøre seg til kamp kl 1000. Et sterkt Svendborg Elite lag fra Danmark spilte en meget god fotball, og relasjonene satt perfekt. Men vi utliknet ved Sander Salvesen før en straffe gjorde at danskene ledet fortjent 2-1 til pause. I annen omgang overtok Team Espeland og gjorde en god figur, men mot slutten fikk danskene puttet to lette mål. Mot favorittene Vard Haugesund (forsterket ) som slo danskene 3-1 var det forventet en hard kamp. Her spilte guttene sin beste kamp og var det toneangivende laget gjennom hele kampen. Men en stor og sterk spiss fikk to kontringer og to mål til Vard. En god turnering som ga mye læring og som vil skape et godt utgangspunkt for veien videre. Trening og kamp mot Viking er allerede avtalt. EIK-guttene leverte en god turnering og vil nok ta med mye inspirasjon hjem til den vanlige treningshverdagen.

Share