EIK knep ett poeng på Flekkerøy

Fløy sjokkåpnet og scoret to ganger før kampuret viste sju minutter. Og i medvinden før pause kunne det lett blitt flere scoringer på et hjemmelag som virket å være skikkelig på hugget. Men i stedet for reduserte EIK på en fin avslutning fra Martin Håland. Etter pause skiftet kampen karakter. EIK fikk flyttet spillet lenger opp på banen, var mer aggressive og skapte flere sjanser. Ti minutter ut i omgangen lagde Martin Håland sitt andre for dagen direkte på frispark fra 20 meters hold. Deretter hadde begge lag flere muligheter til å score, uten å få uttelling, i det som utviklet seg til en fartsfull og spennende kamp. Mot slutten av kampen ble EIK redusert til ti mann da Stian Vigrestad måtte ut med skade etter at innbytterne var brukt opp. Naturlig nok øynet hjemmelaget håp om seier, men til tross for stort Fløy-press de siste minuttene greidde EIK å ro i land lagets første poeng noensinne mot sørlendingene.


Kampfakta:
Mål:
1-0 Dardan Dresaj (5), 2-0 selvmål (7), 2-1 Martin Håland (23), 2-2 Martin Håland (54)
Dommer: Tim Nicolai Fjellvang, Ulefoss

Gule kort: Thomas Leidland, Stian Vigrestad og Kai Ove Stokkeland, alle EIK
Tilskuere: 200

EIKs lag:
Asle Sirevåg, Stian Vigrestad, Marius Andersen, Jan Eric Wetteland, Miguel Diez, Kenneth Grande, Kai Ove Stokkeland, Jostein Salvesen (Thomas Leidland 46), Mathias Perttamo (Espen Skogen 72), Martin Håland, Jan Eric Torres Gløpstad (Emmanuel Amarh 62)


Mer om kampen:
Kampen live minutt for minutt (EIKs hjemmeside)
Dalane Tidende
Stavanger Aftenblad
Flekkerøys hjemmeside
EIK-TV: Høydepunkt fra kampen


Share