Start topper laget mot EIK

Etter tap i sine to siste seriekamper satser Starts trener Mons Ivar Mjelde på at laget hans får tilbake «godfølelsen» i morgendagens cupkamp i Egersund. Derfor fikk spillerne vite laget allerede på tirsdagens trening, som ble brukt til å trene offensiv samhandling.

Sørlendingenes kaptein Glenn Andersen, som har vært ute med skade flere uker, forventes å starte, mens Jesper Mathisen trolig står over etter å ha pådratt seg en kneskade.

EIK på sin side venter nok med å offentliggjøre laget til like før avspark i morgen. Det vi vet er at Ole Thomas Herrem fremdeles er ute med skaden han pådro seg da bilen satte seg fast i snøen etter treningskampen på Ålgård for en måned siden. Stian Vigrestad kjenner også strekken han fikk i låret på Flekkerøy, og blir tidligst klar til kampen mot Åsane på lørdag. Fredrik Stray Tjaum stod over seriekampen mot Flekkerøy på søndag, etter at han var syk hele sist uke. Men midtstopperen var tilbake i EIK-drakta igjen i går da han spilte for B-laget mot Bjerkreim, og trente for fullt i kveld.

Artikkelen om Starts forberedelser kan leses ved å trykke her. (ekstern lenke)

Share