Hjemmetap mot Åsane

EIK og Martin Håland (bildet over) endte med et reelt mageplask da tigrene tapte 3-1 mot Åsane i Idrettsparken i ettermiddag. To kontringsmål før pause sendte gjestene fra Bergen i garderobe med en 2-0 ledelse i en første omgang der EIK først kom skikkelig med de siste ti minuttene. Men en god Knut Løseth i Åsanes mål hindret at tigrene scoret på flere store målsjanser.

EIK byttet inn Espen Skogen og Kristian Koldal i pausen, og det brakte umiddelbart resultat. Skogen kjempet seg til en corner, som endte i redusering fra toppscorer Martin Håland.

Men da Åsane økte ledelsen til 3-1, igjen etter en corner, var løpet i realiteten kjørt. Tigrene hadde lite å by på i resten av kampen, og Åsane vant fortjent ut fra at bergenserne leverte en nær sagt perfekt borteforestilling. EIKs lag leverte en tam forestilling, der pasningene var unøyaktige og løpsviljen temmelig fraværende.

EIKs lag:
Asle Sirevåg, Miguel Diez, Jan Eric Wetteland (Kristian Koldal 46), Fredrik Stray Tjaum, Marius Andersen, Kim-Robert Nyborg, Kai Ove Stokkeland, Kenneth Grande, Mathias Perttamo (Espen Skogen 46), Martin Håland, Jan Eric Torres Gløpstad (Espen Rasmussen 71).

Kampfakta på www.fotball.no


Share

3 Kommentarer

  1. Nå er det på tide å benke sirevåg, er drittlei av å se han slippe inn tabbemål etter tabbemål. Skotten stod jo en praktkamp mot start mens sirevåg har sluppet inn 2-3 og 4 mål de siste kampene. Han eiet ikke autoritet i feltet, som en liten pissemaur mot sultne løver gang på gang og ballen går i mål, innlegg som gang etter gang havner rett i kassa. Ikke rart forsvarerne blir nervøse med en keeper bak seg totalt uten selvtillit, mannen eier ikke nerver, heller ei sulten på å vinne.

  2. Marius Andersen på back ble fraløpt hele 1 omgang allikevel fikk han fortsette hele kampen,kanskje på tide for trener Bengt å tenke intervalltrening opp varberg, halve laget lå jo strødd med krampe etter 75 minutter mot start. Forestillingen i dag var begredelig og en skam for de 500 betalende tilskuerne, de skulle hatt gratis adgang neste kamp. Stor pluss til skogen i 2 omgan , men han kan jo ikke trylle han heller og til Håland som leverer hver kamp, men ikke lett med en keeper og et forsvar som ikke er 2 divisjon verdig, skam dere gutter og kun seier er godt nok mot Vidar.

  3. Har gått gjennom videoopptakene som ligger ute. På det første Åsanemålet roter Eik,s høyre back bort ballen på en overgang, og blir til slutt stående på feil side av angriper som kan sette ballen enkelt i mål. På det andre målet roter Eik,s venstre back bort ballen på en ny overgang og er desverre ikke rask nok til å løpe opp ballvinner som går denne helt i mål fra omtrent midtbane. Slik jeg tolker videoklippene av mål nr 2 så burde keeper ha tatt denne. Det samme gjelder Åsanes mål nr 3, dette burde keeper avverget i feltet. Jeg mener at EIK taper kampen fordi de slipper inn for billige mål slik de har gjort store deler av våren. Det blir en tøff kamp mot Vidar nete helg

Stengt for kommentarer.