Solid kamp av EIKs jenter 16

Det var et revansjesugent lag som søndag kveld spilte mot Forus & Gausel på Knudamyre kunstgras. Jentene ville vise at tapet i NM J16 kvalifiseringen var et arbeidsuhell.

Kampen åpnet i et forrykende tempo for begge lag. EIKs taktikk i denne kampen var å ta ut F&G`s sentrale mitbanespiller og høyre kant. Dette klarte jentene og i det 25 minutt tok EIK en fortjent ledelse 1-0 etter at det ble det sendt en pasning frem til Elise S. Folland, som satte ballen kontant i mål.

10 minutt senere økte EIK ledelsen til 2-0 på et langskudd fra Jorunn T. Stavnheim. Før lagene gikk til pause fikk EIK tildelt straffespark etter at en F&G spiller handset i innen for 16 m. Jorunn T. Stavnheim ble dermed to målscorer da hun satte straffen utagbart i mål.

Pauseresultatet var 3-0 til jentene fra Egersund.

Et par bytter ble gjort i pausen , uten at dette gjorde noe særlig utslag på kampbildet. Vertene prøvde å komme litt mer med i kampen, men EIK red stormen av. Jentene viste nok en gang en fantastisk innsats og lagmoral.

Etter fem kamper står de fortsatt uten tap og leder serien.

msb/rs/of


Bilder fra kampen:


Share