Gutter 14 slo Eiger

Et heltent G-14 gikk i kveld seirende ut av lokaloppgjøret mot Eiger FK med 3-1. EIK guttene tok komandoen allerede fra start, og hadde store sjanser til å gå i ledelsen allerede de første 10 min, men stolper, spillere på streken og en god Eigerkeeper gjorde at de ikke fikk hull på byllen. EIK presset også resten av 1 omgang, og spilte til tider flott fotball med gode kombinasjoner. Men til tross for dette så sto 0-0 seg til pause. Guttene var enige i pausen om å fortsette det gode spillet, og så ville målene komme. Martin Nordvoll lot beina tale for seg, og ordnet både 1-0 og 2-0 før kvarteret var passert i 2 omgang. Som mange har sagt før så er 2-0 en farlig ledelse, og det ble det i dag også. Misforståelser i EIK forsvaret gjorde at Sander Haugstad kunne sette ballen i mål alene med keeper. Og plutselig så det ut som vi skulle få noen nervepirrende minutter mot slutten av kampen. Men Sebastian Farkas ville det anderledes og satte inn 3-1 til EIK, og kampen var dermed avgjort.

En fantastisk laginnsats av et lag som har tatt store steg det siste året. Guttene viser at de til tider spiller flott fotball, og med en solid bakre firer så får laget den tryggheten det trenger. Så bra var det, at EIKs keeper knapt trengte slenge seg igjennom hele kampen.

Share