Surt tap på Lassa

EIK tapte lørdag 3-2 (1-1) borte mot sterke Vidar.

Allerede etter drøye kvarteret kom kampens første scoring på en dødball. Vidar-spiller Daniel Berntsen, stusset ballen i nettet bak Asle Sirevåg. Espen Skogen burde utlignet like etter, men avslutningen ble reddet. EIK utliknet ved Jan Eric T. Gløpstad på straffe etter at Martin Håland ble felt.
Like før pause ble EIK-keeper Asle Sirevåg skadet i kneet og måtte ut.
Vidars 2-1-scoring var en forsvarstabbe av Kim Robert Nyborg. Da Martin Håland utlignet til 2-2 på frispark fem minutter før slutt jaget tigrene seieren, men tre minutter senere sørget Geir André Herrem for 3-2-seier til siddisene. Sluttminuttene ble særdeles hektiske, men EIK maktet ikke utlikne på ny.

Kampfakta: Mål: 1-0 (16) Daniel Berntsen, 1-1 (str.25) Jan Eric T. Gløpstad, 2-1 (53) Carl H.S. Refvik, 2-2 (85) Martin Håland, 3-2 (87) Geir Andre Herrem.

Gule kort 2-3; EIK: Kim Robert Nyborg (15), Miguel O.Diez (22), Kai Ove Stokkeland (81)

Dommer: Daniel Higraff, Brodd IL

Tilskuere: 92

EIKs lag: Asle Sirevåg (David Thomson 40), Miguel O.Diez, Kim-Robert Nyborg, Fredrik Stray Tjaum, Stian Vigrestad, Kenneth Grande (Emmanuel Amarh 58), Kai Ove Stokkeland, Jostein K. Salvesen (Thomas Leidland 81), Martin Håland, Jan Eric T. Gløpstad, Espen Skogen

Share