Ny seier til juniorlaget

Tigrene skulle ut i sin fjerde seriekamp for året mot et Austrått som trener Stig Jarle Sleveland visste null og niks om. Det forenklet taktikkpraten noe, men om det skyldes en forenklet taktikkprat eller reisesyke, så tok det også denne gangen en stund før guttene kom i gang. Martin hadde tatt ringerunden og ringt inn sine lokale fans, og de stilte velvillig opp for å heie tigrene frem. Elisabeth Mong Eide, selv sier hun er Eigerfan til sin hals, ble observert i å rope «Heia EIK» og drog også i gang «Opp te Husabø» blant annet for å fyre opp guttene til kamp. Kjekt å se et slikt engasjement også blant de som sier at de heier på laget over brua.

Men, tilbake til kampen. Det tok sin stund, som sagt, før guttene kom i gang også i denne kampen. Tempoet var litt dødt og kommunikasjonen totalt fraværende. Bare Elisabeths herlige stemme brøt gjennom vindkastene på Austrått. Heldigvis klarte ikke motstanderen straffe oss i denne perioden, og vi hadde kontroll på tross av dødt tempo. Etter hvert som kampen skred frem begynte vi å dominere mer og mer. Teo begynte å kommer mer og mer rundt på kanten og midt i 1. omgang skulle Teo slå et innlegg til Sondre og 1-0. Ikke lenge etterpå var Martin frempå, til enorm glede blant hans trofaste fanskare! Omgangen så ut til å ebbe ut med 2-0, men det var før tidenes drømmetreff fant sted på Austrått. En uheldig avdribling resulterte i et vådeskudd og 1-2.

Etter noen inspirerende tilrop fra Elisabeths fanskare, så gikk tigrene ut med innstillingen om at kampen skulle drepes med en gang. Dessverre skulle manglende uttelling og uheldige pasningsvalg gjøre at det skulle gå en stund før 3-1 skulle komme. Austrått, som hadde byttet «keeper» i pausen, hadde satt innpå en som tydeligvis ikke ville slenge seg. Litt for sent fant guttene det ut, men da Simon S var igjennom og skjøt rett på keeper, forstod guttene at her var det bare å fyre løs. Ikke lenge etterpå sendte Erik avgårde en suser, ikke utagbart for en keeper, men heldigvis utagbart for denne keeperen og 3-1. Ikke lenge etterpå skulle Elion få sin velfortjente scoring etter mye hardt arbeid og 4-1. Nye tre poeng, men denne gangen uten særlig finspill som vi så så godt mot Hinna.

Allerede på onsdag er det ny kamp,så det er bare å møte opp til kamp.

Ellers vil vi rekke en stor takk til fansen som møtte, spesielt Elisabeth Mong Eide for hennes inspirerende heiarop under hele kampen.

3 poeng: Martin
2 poeng: Sondre
1 poeng: Elion

Share

1 Kommentar

  1. Meget god Referat, noe kampen ikke var.
    Vi vant på individuell innsats og det fakta at vi er tross alt et bedre lag!kampen var aldri spennende, unntak vis når
    Austrått redusert like før pause, etter det var det mer snakk om hvor mange mål vi «gidder» å sette inn!?
    Guttene viser styrke i denne kampen synes jeg, de vinner på en litt dårlig dag og på borte bane…Respekt!
    Junior er for meg, sammen med A-laget det mest spennende lag å se på… Keep up the good work og da tror jeg vi vinner serien<3

Stengt for kommentarer.