EIK-damene tapte mot serielederen

Tirsdag kveld hadde EIK damene besøk av serieleder Vidar til dyst på B&G banen på Husabø. Etter en jevnspilt førsteomgang takket gjestene for følget og viste hvorfor laget leder serien. Det viser at det er et stykke jobbing igjen for at de skal kunne utfordre de beste lagene i denne pulja.

Første omgangs eneste mål kom etter et langt gjennomspill der Vidarspissen definitivt ville mer en EIKs forsvarsspillere og kranglet inn 0-1.

EIKs sporadiske forsøk endte ikke i de helt store mulighetene i andre enden av banen og Vidar gikk til pause med en 1-0 ledelse.

Mål nummer 2 og 3 var nesten identiske. Etter klabb og babb i egen femmeter greier vi ikke å få ballen klarert og Vidar pirker inn to nye mål.

Luften gikk da definitivt ut av EIK ballongen og det fjerde satt i nota bare minuttet etter det tredje etter et gjennomspill på en totalt umarkert Vidarspiss som lett satte ballen ned i hjørnet.

Forsvarsspillet i denne kampen var under pari og her må det jobbes frem mot de neste kampene. Fremover i banen må pasningskvalitet og innsats heves betraktelig. EIK damene ble rett og slett for små i denne kampen!
Stå på videre damer – dette snur vi!

Kampfakta:

Seriekamp 3.divisjon damer, B&G banen (kunstgress)
EIK-Vidar 0-4 ( 0-1 )
Målene: 0-1(33), 0-2(50), 0-3(79), 0-4(80)
Dommer: Andre Ervik, Eiger FK middels
Tilskuere: Ca 30
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Vilde Tonheim, Grete Egeland, Jenny Tengs, Tonita Tollefsen, Betina Tollefsen, Marit Buerskog, Gunhild Olsen, Stine Lindø, Marlen Karlsen, Elisabeth Moe, Caroline Landbø, Live Jørgensen, Marie Svanes, Lise Vigrestad.

Stjernetoppen: Ingen.

LAS

Share