Uavgjort mot Nest Sotra

EIK spilte lørdag uavgjort 1-1 hjemme mot sterke Nest Sotra.

Kai Ove Stokkeland gav tigrene ledelsen på elegant vis da han danset seg gjennom Sotra-forsvaret. Bortelaget utliknet kvarteret seinere på et unødvendig straffespark. Gjestenes spiss var på vei over dødlinja da han oppsøkte keeper Thomson på vei ned. Straffesparket ble sikkert satt i mål.

Det ble ikke flere mål i en jevnt batalje i Idrettsparken.

Kampfakta:
Mål:
1-0 (18) Kai Ove Stokkeland
1-1 (str.33) Thomas Lid Kleppe

Gule kort EIK: Stian Vigrestad (5)

Dommer: Espen Larsen, Imås IL
Tilskuere: 482

EIKs lag:
David Thomson, Miguel O.Diez (Marius Andersen 65), Kim-Robert Nyborg, Fredrik Stray Tjaum, Stian Vigrestad, Kenneth Grande, Kai Ove Stokkeland, Jostein K. Salvesen, Martin Håland, Jan Eric T. Gløpstad (Thomas Leidland 87), Espen Skogen (Emmanuel Amarh 58)

 

Share