Storseier til juniorlaget

På en regntung B&G bane kunne tigrene ønske motstanderne, Lura, til en festkveld av de sjeldne. På forhånd hadde trenerteamet ventet en antatt jevnere kamp enn tidligere, men det tipset skulle guttene gjøre til skamme. Etter noen minutter hvor guttene brukte litt tid på å få sette kampen, skulle det utvikle seg til å bli en total enveiskjøring mot ett mål. Guttene var aggressive, spilte presis og kjapt pasningsspill og med disse ingrendiensene skulle Luraguttene få en vond ettersmak av.

Første målscorer for kvelden var Sondre Tveit etter flott forarbeid på høyre side av Teo. Ballet var i gang og tigrene bydde opp til dans. 2-0 kom ikke lenge etter da Sondre ble felt på vei igjennom av keeper. Dette hadde ikke trenerteamet kalkulert med, men som den store kapteinen han er, tok Jørgen ansvar og banket inn ballen til 2-0. Noen minutter senere skulle Teo få sin scoring da han headet inn en corner fra hovmesteren Simon Stapnes. Elion skulle få avslutte forretten med 4-0 da han satte inn en retur etter nok et flott forarbeid av Teo og Sondre.

På grunn av noen småskader på Simon B og Teo, ble Chris og Marius byttet inn ved pause. Marius, som i 1. omgang hadde lovet mange mål hvis han fikk spilletid, skulle innfri sitt løfte få minutter ut i andre omgang og dermed 5-0. Kveldens sjette mål skulle Sondre stå for etter Chris hadde gjort forarbeidet. Tigrene lot seg ikke temme og skulle krydre resten av kampen med flere flotte mål og kombinasjonsspill. 7-0 sørget Marius for da han satte inn sitt andre for kvelden etter at Martin hadde sørget for å frispille Marius. Brian Thorsen, som hadde kommet inn i midten av 2. omgang, sørget for sesongens første mål og EIKs åttende for kvelden etter en flott prestasjon og hard innsats. 9-0, ble etter mye om og men, tildelt Chris Sleveland da han fyrte av fra langt hold og keeperen kunne ikke stå imot. Martin skulle få æren av å runde av kveldens hovedmeny da han sitte inn sitt første for kvelden og EIKs tiende.

En helt fantastisk fotballkamp av guttene og det er spesielt kjekt å se hvordan de hever seg mot antatt bedre motstand. La oss håpe dette bare fortsetter!!

Det var vanskelig å plukke ut noen enkeltspillere og hele laget skal ha honnør for dette. Likevel, ble følgende stjerner utdelt.

3 stjerner: Martin
2 stjerner : Vegard
1 stjerne: Elion

Share