Rutebeskrivelse til Arendal

EIKs utsatte kamp fra første serierunde, borte mot Arendal, spilles onsdag 22. mai.. Kampstart er klokka 18:00 på Bjønnes Stadion, et anlegg som ligger like ved E18, et par kilometer nordvest for sentrum av byen. Her er en liten rutebeskrivelse for å finne fram til stadion:

Kjør E39/E18 fra Egersund, forbi Kristiansand. Når dere kommer til Arendal, ta av i kryss nummer 72. Se under på kartet for å finne stadion:


Vis større kart

Bjønnes Stadion er et kommunalt eid anlegg, som ble bygget i 1952. Anlegget disponeres av IK Grane, som er en av klubbene som dannet Arendal Fotball for tre år siden. I 2009 ble det lagt kunstgress på Bjønnes Stadion, som tidligere også har vært brukt som skøytebane. Faktisk ble Norgesmesterskapet arrangert her i 1956.

Anlegget framstår som nokså gammeldags, med en stor sliten ståtribune av betong langs den ene langsiden, og en koselig tretribune med sitteplasser uten tak foran klubbhuset på den andre langsiden. Denne tribunen går over den nordlige banehalvdelen.

Billettpriser:
Voksne kr 100,-
Barn under 16 år: Gratis

Som vanlig får EIK tildelt 30 gratisbilletter til kampen. Foruten de i klubbens administrasjon som reiser vil disse disponseres av supporterklubben Tigerflokken.

Vi oppfordrer EIKs supportere å samle seg på midtre del av ståtribunen vis a vis klubbhuset.

For de som måtte ha lyst til å prøve den rifla påmfrien i bua på Rutebilstasjonen: Beklager, men denne ble revet for flere år siden for å gi plass til nytt kulturhus 🙁

Share