Billettinfo Notodden-EIK

Etter seieren i Arendal på onsdag er A-laget klare for en ny langtur til helga når bussen setter nesa mot bluesbyen Notodden, paradoksalt samme dag som okka egen bluesfestival åpner.

For de som tar turen er raskeste vei til Notodden å kjøre over Suleskar/Brokke/Dalen. Denne turen skal ta rundt fem og en halv time. Kjører dere E39/E18 til Porsgrunn og deretter ta oppover mot Skien og Nordagutu mot Notodden er beregnet netto kjøretid fra Egersund cirka 6 1/2 time. Merk at raskeste vei mellom Skien og Notodden er stengt fredag middagstider. Det er omkjøring via Gvarv.

Kampstart er klokka 16:00 i Idrettsparken, som ligger på vestsiden av Tinnelva, en kort spasertur fra Notodden sentrum.

Billettpriser er kr 150,- for voksne og kr 80 for studenter/barn/honnør. Merk at studenter og barn under 18 år kommer gratis inn dersom de ankommer stadion mer enn en halvtime før kampstart.

EIK disponerer 30 gratisbilletter. De deles ut etter først-til-mølla-prinsippet. Send en (helst) e-post (adresse nederst på siden) eller (til nøds) SMS til Kjell Åvendal på telefon 950 12 861 med navn og antall billetter dere ønsker, så ordner vi det. regner med at vi legger billettene med navn i en av lukene i Notodden. Nærmere info kommer.

Merk at bortesupportere blir plassert i egen seksjon på åpen ståtribune på motsatt side av den store hovedtribunen.

For nærmere billettinfo se Notodden FKs hjemmeside

Vi reiser bort med et lite mediateam, og regner med å ha video med høydepunkt klar sent lørdag kveld etter hjemkomst Egersund. Vi kommer ikke til å ha egen live-oppdatering, men vil linke til live-oppdateringen på Notodden FKs hjemmeside.

Share