Ny maktdemonstrasjon av juniorlaget

Samtidig som A-laget var i Arendal var vårt juniorlag på Hana der de vant 6-0 mot hjemmelaget, en seier som gjerne kunne vært større i følge rapportene.

Sondre Tveit (2), Marius Koldal (2), Jan Theo Noreng-Tollefsen og Brian Thorsen scoret målene.

Her følger trenerens kampreferat:
EIK junior tok sin sjette strake seier borte mot Hana på en forblåst Hana stadion. EIK startet i et forrykende tempo og burde ha ledet med både 2 og 3 tidlig i kampen men det ble med Sondres ene etter 11 min. Elion slår en nydelig ball ut på kanten som etter litt klabb å babb havner hos Simon S. som igjen serverer Sondre inni feltet. Den omskolerte angriperen legger ballen ned i en fart og banker den i nettet og 1-0. Etter dette slipper vi Hana litt inn i kampen, men så bestemmer Marius seg for og lobbe ballen elegant over keeper fra 20 meter etter 32 min. Simon S. igjen med assist og det skal ikke bli hans siste. Vi går til pause med 2-0 i en middels bra 1. omgang men føler det er noe uforløsende over det.

2 omgang blir en ren transportetappe og laget viser nok en gang hva som bor i det. 10 min ut i andre omgang får Marius en fin ball i bakrom som han lekkert serverer inn til Sondre og 3-0. Sondre som for øvrig spilte med en brukket fing. En hardhaus med andre ord! Hvordan han brakk denne fingeren er en annen historie. Etter 3-0 så har vi den ene sjangsen etter den andre før vi igjen putter i det 75 min. Denne gangen er det Teo som løper ballen i mål etter et fantastisk forarbeid av Simon S, 4-0. Simon S. skulle igjen vær arkitekten idet 79 min når han mottar ballen inni 16 meteren, fører ballen med seg noen meter før han hæler ballen tilbake til Brian og 5-0. En nydelig Arsenalskåring! 6-0 kommer i det 85 min når Marius setter sin andre etter forarbeid av Brian. Kampen ebber ut og vi har igjen gjennomført en solid kamp.

Juniorlaget har fått en knallstart på sesongen med 6 strake seire og en målforskjell på 31-3! Utrolig solid defensivt og med en offensiv kraft som skremmer di fleste i denne divisjonen. Dagens bestemannspris går til Simon S. etter 4 målgivende selv om han skulle hatt et par mål selv. Disse får komme i neste kamp som er fredag 31 mai kl 18.00 på bakkebø. Dette er et toppoppgjør mot forus og gausel og vi håper at så mange som mulig møter opp å ser dette fantastiske juniorlaget i aksjon.

Lag: Alex-Vegard, Jørgen, Even, Simon B.-Simon S., Elion, Martin-Marius(Brian 60 min), Sondre(Erik 70 min), Teo(Marius 80min).

3 stjerner: Simon S.
2 stjerner: Jørgen
1 stjerne: Martin

Share

1 Kommentar

  1. Solid kamp igjen av guttene, det spilte ingen rolle om det var en kald aften, de spilte sånn at det varmer ett fotball hjerte:) Takk for fin spill og god underholdning, alltid sjekte å stå på side linjen og heia på DOKKA! Stor fare for at jeg dykker opp til neste kamp og!!!Veldig viktig kamp denne.

Stengt for kommentarer.