Tigerdamene kom sterkt tilbake

Etter å ha møtt topplagene Randaberg og Vidar dro EIK damene til Bryne på tirsdag for å prøve å reise kjerringa. Det skulle de greie til gangs. En motivert og giret EIK tropp ville vise at den labre innsatsen, spesielt i 2.omgang mot Vidar, ikke skulle være kjennetegnende for årets EIKdamelag.

Allerede etter 3 minutter gikk EIK opp i ledelsen etter scoring av Live Jørgensen etter fint gjennomspill av Gunhild Olsen. En retur fra Renate ga Bryne mulighet til å utligne i det 22 minutt men herfra og ut var det bare et lag på banen. Kampens prestasjon stod Gunhild Olsen for da hun tar ned ballen etter utspark fra keeper, runder et par Brynespillere og setter ballen sikkert til side for keeper. Flott prestasjon.

Medvinden i første omgang spiller dog EIK damene et lite puss da presisjon og nøyaktighet er et «must» ved spill i medvind. Det var dog intet større problem en at EIK gikk til pause med en komfortabel 4-1 ledelse.
I motvind i andre omgang fikk EIK enda bedre flyt i spillet og Bryne produserte i realiteten ikke en eneste sjanse. Elisabeth Moe viser at hun har spilt på høyere nivå da hun ved sin andre scoring mottar og vender og 5-1 er et faktum. Bursdagsbarnet Marit Buerskog er kommet innpå og spiller sin beste damekamp hittil.

Presangen får hun fra en annen innbytter som overbeviste. Tonita Tollefsen løper 50 meter langs siden før hun, med innpakning, slår innlegget til Marit som scorer sikkert. Som takk for gaven er rollene ved neste scoring byttet. Marit til Tonita og 7-1 et faktum.

Mot slutten av omgangen dukker Thea Tollefsen opp på bakre stolpe etter et skudd/innlegg fra Tonita og setter 8-1 i nota.

Utrolig morsomt at jentene hever seg og viser hva som bor i dem. Tross en 8-1 seier brennes en del sjanser men vi skal for all del ikke klage på uttellingen.

Med seier i fredagens kamp borte mot bunnlaget Riska vil EIK damene klatre til 4.plass og forbi Bryne på målforskjell, dog med en kamp mindre spilt.
Fantastisk bra damer! Stå på videre!!

LAS

KAMPFAKTA:
Seriekamp 3.divisjon damer, Aarbakkebanen Bryne (kunstgress)
Bryne-EIK 1-8 (1-4)
Målene: 0-1(3) Live Jørgensen, 1-1(22), 1-2(28) Gunhild Olsen, 1-3(35) Elisabeth Moe, 1-4(42) Marie Svanes, 1-5(60) Elisabeth Moe, 1-6(68) Marit Buerskog,
1-7(77) Tonita Tollefsen, 1-8(88) Thea Tollefsen.
Dommer: Cecilie Ege, Eiger FK – God
Tilskuere: 10
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Vilde Tonheim, Grete Egeland, Lise Vigrestad, Jenny Tengs, Gunhild Olsen, Stine Lindø, Marie Svanes, Live Jørgensen, Marlen Karlsen, Elisabeth Moe, Caroline Landbø, Tonita Tollefsen, Thea Tollefsen, Marit Buerskog.

Stjernetoppen:
*** Gunhild Olsen
** Marit Buerskog
*Tonita Tollefsen

Share