Kampen i Notodden går som planlagt

Kampen mot Notodden i morgen er bekreftet å gå som planlagt i Notodden Idrettspark.

Stor flom i Tinnelva, som renner forbi Idrettsparken i Notodden (bilde fra Notodden FKs hjemmeside), førte til at banen har blitt foreløpig stengt der borte. Men vi har vært i kontakt med ansvarlige i Notodden FK og de sier at situasjonen stabiliserer seg slik at kampen på lørdag vil gå som planlagt.

Per Arne Hansen, som er daglig leder i Notodden FK, skriver i en mail til oss: – Vi har hatt noen utfordringer denne uken i forhold til flom og vannet har kun stått 10 cm unna å gå inn på stadionanlegg og bane, men heldigvis er vannet på retur og det ser ut til at alt ligger til rette for et flott arrangement på lørdag. Velkommen til Notodden.

Les for øvrig mer på Notoddens hjemmeside.

Share