Junior 2 på vinnersporet

EIK stiller i år med 2 juniorlag i serien. Et i 1.divisjon og et i 2.divisjon. EIK 2 trener en gang i uken og blir ledet av Tore Sæstad og Rune Andersen. Dette er en herlig blanding av spillere som ønsker å spille fotball og ha det gøy. I starten gikk det litt trått resultatmessig, kanskje som en konsekvens av at kroppene trengte litt rehabilitering :). Gruppen består av nærmere 25 spillere og treningene består som regel av 18-20 stk. Etter en litt tam førstekamp borte mot Brusand har laget blitt bedre kamp for kamp og har tapt 2-1 mot topplagene og 2-0 mot Moi. Så snudde det i sist kamp borte mot topplaget Ganddal der en dro i land en 3-2 seier. Årets første. Det ga tydeligvis inspirasjon og igår ble Varhaug slått 4-2 på BG-banen. Spillerne bidro dermed til at trenerduoen Sæstad/Andersen blir sittende i sjefsstolene ihvertfall en uke til 🙂

Share