Tap til tross for årsbeste

Tirsdag kveld gjestet Avaldsnes 2 idrettsparken for å måle krefter med Tigerdamene. Et Avaldsneslag som kun har opprykk i tankene med tanke på at enerlaget ligger plassert på 5.plass i Toppserien kvinner. Tilbudet til de nest beste skal være høyest mulig i seriesystemet.

5 spillere fra troppen til elitelaget var klar til dyst der i blant Diane Caldwell som scoret i helgen for enerlaget mot Sandviken. Spillertroppen til Avaldsnes var motivasjon nok for at EIK damene brettet opp ermene og ville vise seg fra sin beste side.

Det skulle allikevel ikke ta mange minuttene før Avaldsnes gikk opp i ledelsen. En corner ble headet i mål etter tafatt duellspill i egen boks av EIK spillerne. 2-0 etter straffe og 3-0 etter noe usikkert forsvars og keeperspill.

Men Tigerdamene kom tilbake. Elisabeth Moe satte ballen nydelig over Avaldsneskeeperen og like etter var Marlen Karlsen frempå og pirket et langt frispark over streken. Pause og 3-2 ledelse til gjestene.

Andreomgang startet med et visst press fra gjestene. Avaldsnes fikk tildelt et noe uforståelig frispark utenfor sekstenmeteren som ble slått inn i feltet. Her ble ballen klarert i GOD avstand fra streken og begge lag spilte videre til dommeren bestemte seg for å blåse mål. Da klikket det for trener Stavnheim som tok dommeren for seg. Dette førte til at han måtte seg resten av kampen fra «bak gjerdet». I ettertid beklager han dette på det sterkeste – det skal ikke gjenta seg.

Kreftene ebbet etter hvert ut for EIK jentene som hadde slitt som tigre kampen igjennom. Sluttresultatet viste 6-2 til Avaldsnes. En meget god motstander.

Etter kampen fikk EIK lederne tilbakemeldinger om et usympatisk hjemmepublikum. Til ALLE som var tilskuere vil jeg rette en kjempestor takk! Dere er virkelig med på å motivere jentene og fortvile motstanderne. Dere er langt fra usympatiske. Godt å høre Tor Ådne igjen!! Dersom spillerne tar med seg innsats og glød videre vil laget garantert få mange oppturer. Kjempeflott innsats jenter! Stå på videre!

LAS

Kampfakta:

Seriekamp 3.divisjon damer B&G banen
EIK-Avaldsnes 2-6 (2-3)
Målene: 0-1, 0-2, 0-3, 1-3 Elisabeth Moe, 2-3 Marlen Karlsen, 2-4, 2-5, 2-6.
Dommer: Arne Geir Abeland – dårlig
Tilskuere: 40
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Oda L Pedersen, Lise Vigrestad, Grete Egeland, Betina Tollefsen, Gunhild Olsen, Stine Lindø, Marit Buerskog, Marie Svanes, Live Jørgensen, Elisabeth Moe, Caroline Landbø, Marlen Karlsen og Tonita Tollefsen.

Stjernetoppen:
***Betina Tollefsen
**Marie Svanes
*Elisabeth Moe

Share