Gutter 16 Elite spilte uavgjort mot Viking

Gutter 16 Elite spilte torsdag mot Viking på Bakkebø. Etter tre strake seirer mot Bryne borte ( 0-2), Vardeneset hjemme (3-2) og Hinna borte (0-2) var det duket for et toppoppgjør. I en fartsfylt kamp der det bølget frem og tilbake var det Viking som fikk det første målet. 0-1 sto seg til pause i en omgang der EIK hadde de største sjansene. 6 minutter ut i andre omgang kom Markus Hetland seg fri på høyrekanten og innlegget traff Kjetil Bø Olsen på førstestolpe, men stussen gikk i stolpen. Fredrik Netland fikk satt inn returen etter litt kjemping og det sto 1-1. EIK produserte nå store sjanser og hadde to i tverrligger og 2 stangskudd , men det var Viking som igjen tok ledelsen et kvarter før slutt. EIK la om litt og fikk nesten betalt umiddelbart når Chris Sleveland fant Erik Nordvoll i bakrommet. Erik satte inn 2-2 kaldt og rolig. Rett etterpå var Erik på farten igjen og driblet av et par spillere før han satte ballen til siden for Vikings gode   keeper, men ballen fant stolpen og returen ble ryddet unna. Nå hadde EIK sjanser til å sette 3-2 men var unøyaktige i avslutningene og det hele endte 2-2. EIK ligger på andre plass foran Viking, men bak et suverent Sandnes Ulf .

Share

1 Kommentar

  1. Det hadde vært kjekt med kort kampfakta med resultat tidlig i referatene. Utrolig frustrerende å lete fram resultatet inni teksten. Sikkert mange som føler det samme..

Stengt for kommentarer.