To strake tap for juniorlaget

Eik jr har spilt to kamper den siste uka, og det har dessverre endt opp med null poeng. Den første kampen var en toppkamp mellom EIK og Forus&Gausel. Vinneren av kampen ville få et lite overtak i serien og det var derfor en særdeles viktig kamp.

Eik tok tidlig kommandoen i kampen og kjørte over Forus. Guttene var heltente og rullet opp det ene angrepet etter det andre i det som må ha vært en av årets varmeste dager. Det skulle ikke ta lang tid før Sondre puttet 1-0, og ikke lenge etterpå var Teo frempå og scoret 2-0. Guttene fortsatte å presse på, og da skjer det som regel ikke skal skje, motstanderen kontrer og 2-1. Men, Teo var ikke ferdig for dagen og puttet 3-1 før igjen en konsentransjonssvikt sørget for 3-2 på en corner.

Dessverre skulle andre omgangen bli en av de svakeste guttene har spilt i år. Entusiasmen, kreftene og viljen var totalt fraværende i første del av andre omgang og det førte til at Forus slapp inn i kampen. 3-3 skulle komme på et straffe som ble tildelt da en spiller handset, ifølge dommer, i feltet. Alexander var sjanseløs og dermed 3-3. Tigrene ville ha tre poeng og prøvde videre, men det førte til at Forus kontret både inn 3-4 og 3-5 etter vi hadde kjørt mange folk i angrep.

Likevel, på slutten av kampen hadde Eik nok sjanser til å komme inn i kampen igjen, men dessverre ville det seg ikke.

2 stjerner: Teo
1 stjerne: Sondre

————————-

I den andre kampen skulle Eik møte et lag som var ubeseiret på hjemmebane, Madla. Etter noen rufsete første minutter, tok Eik, som vanlig, over kommandoen og presset Madla bakover på banen. Laget skapte flere sjanser gjennom Sondre, Marius og Teo uten at ballen ville i nettet. Chris, som fikk mye rom i første omgang, herjet på midtbanen og styrte spillet slik akkurat han ville. På tross av stor dominans gikk begge lag i garderoben med en smultring hver i protokollen.

At Eik hadde fått styre mye gjennom Chris, hadde tydeligvis Madla fått med seg ettersom han fikk æren av å ha en på siden av seg i hele andre omgang. Dette tok ut mye av flyten i spillet og guttene sleit med å komme i gang. Det var derfor ikke helt ufortjent at Madla tok ledelsen 1-0 på et flott skudd.

Eik løftet seg høyere opp i banen og utlikningen skulle komme på en corner som Chris fikk stanget i mål og dermed 1-1. Selv om Eik fikk utlikningen fortsatte Madla å kjøre kampen og ti minutter før slutt skulle 2-1 komme på kontroversielt vis da et innlegg gikk i armen på en Madlaspiss og i mål. På tross av store protester, så ble målet godkjent. Kampen ebbet ut med 2-1 til Madla.

Neste kamp venter onsdag 12.6 mot Ålgård og med seier i denne kampen kan Eik melde seg på igjen i tabelltoppen.

Share

1 Kommentar

  1. Latterlig analyse av FGI-kampen.. Eigersund ble kjørt over av Forus i den 2.omgangen.. Standard dårlige tapere ! Og straffen var klar ! Kos dere i bunnen

Stengt for kommentarer.