Juniorlaget tilbake på vinnersporet

Eik jr- Ålgård jr 5-2

Eik skulle ta imot et av divisjonens beste lag på en regntung hovedbane for et toppoppgjør av dimensjoner mellom tigrene og Ålgård. Etter to tunge tap, var det et revansjelystent lag som møtte til kamp en halvtime tidligere enn normalt. Dette ble gjort for å optimalisere oppladningen og trenerteamet gikk nøye gjennom hva spillerne måtte jobbe med for å få tre poeng mot Ålgård.

Dette ga tydelig resultater siden for første gang i år var guttene på hugget allerede fra første spark. Ålgård ble presset hardt tilbake og fikk aldri i gang spillet, mens Eik hadde full kontroll på spillets gang. Og som det oftest skjer når et lag dominerer, så scorer motstanderen. Dette skjedde også i dette tilfellet. En corner ble klarert dårlig til en Ålgårdspiller i returrommet som satte ballen kontant i mål. En ufortjent ledelse, men guttene skulle svare kjapt. Ikke lenger etter var Teo frempå og utlignet. Tydelig forfjamset av baklengsmålet, skulle det derfor ikke ta lang tid før Teo var frempå igjen og dermed 2-1. Eik trykket hardt og ledelsen var fortjent til pause.

Etter pause, til trener Slevelands store forbauselse, så hadde EIK scoret to ganger uten at han hadde fått det med seg. Både Elion og Chris scoret to fantastiske mål, og dermed 4-1 tidlig i andre omgang. Ålgård trykket hardere og presset EIK bakover på banen, men defensivt så var guttene solide. Likevel, så ga guttene en del unødvendige frispark imot og det var bakgrunnen for Ålgårds redusering til 4-2. Et frispark ble slått opp, et sløvt forsvar lot Ålgårdspilleren få all den tid han trengte til å plassere inn reduseringsmålet. Ålgård fortsatte å presse, men Jørgen og Co hadde rimelig god kontroll bakover. Ikke lenge før slutt skulle Teo fastsette resultatet til 5-2 da han scoret etter en nydelig soloprestasjon.

En fantastisk LAGseier til jr-laget som høstet mye skryt av publikum, trenere og motstandere etter kampen. Forhåpentligvis vil dette være starten på en ny seiersrekke for guttene som viste en fantastisk moral og innsats i denne kampen.

3 stjerner: Teo
2 stjerner: Chris
1 stjerne : Simon S

Share