Storseier til damelaget

Tirsdag var det duket for ny hjemmekamp for EIK damene da Forus & Gausel gjestet Idrettsparken for seriekamp i 3.divisjon. Forus & Gausel hadde startet sesongen flott og lå tre poeng foran EIK på tabellen før kveldens besøk på Husabø.

EIK damene, som er inne i en meget god periode, ville vise gjestene at de virkelig måtte prestere for å ta poeng med fra Okka By. Det første målet skulle komme etter en dødball. Gjestene som gjennom hele kampen slet med Tigerdamenes bevegelser maktet ikke å stoppe Gunhild Olsen som lett satte ballen bak gjestenes keeper.
Samme frøken Olsen var på farten et kvarter senere da hele Forus & Gausel, ta gjerne med Hinna og Jåttåvågen også, ble statister etter at Gunhild alene fra midtbanen lurte alle på sin vei og 2-0 var et faktum. En aldeles nydelig scoring! 2-0 stod seg til pause. En pause Tigerdamene må ha brukt bedre en gjestene. For i 2.omgang løsnet det så til de grader.

Elisabeth Moe, EIKs notoriske målscorer, meldte seg også på. Hun nettet hele tre ganger i løpet av 2.omgangen. Olsen fikk også sin tredje scoring før hun måtte ut med krampe. Så aldeles verdt å nevne var også Tonita N Tollefsens drømmetreff fra 25 meter. Klistret i vinkelen. Marie Svanes avsluttet festen etter kveldens kanskje fineste angrep. En fin stuss gjennom til Elisabeth Moe som flott går til dødlinjen og finner Marie stormende inn fra motsatt kant og 8-0 var et faktum.

Dette gir Tigerdamene smakelige 15-1 på de to siste kampene, 4 plass på tabellen og bare 2 poeng bak Randaberg på tredjeplass. Foruten enkeltprestasjonene så viser EIK damene en fantastisk lagmoral. Samholdet er forbilledlig og lysten og gløden til å prestere er enorm.

Keeper Renate Dyrnes sin positivitet sprer seg fremover i laget. Forsvarsspillet er for tiden upåklagelig og fremover på banen – ja tallene taler for seg selv.

Nok en gang stor takk til et flott hjemmepublikum!

Stå på videre jenter. Dere er knallgode!!

LAS

Kampfakta:
Seriekamp 3.divisjon damer Idrettsparken, kunstgress
EIK-Forus & Gausel 8-0 (2-0)
Målene: 1-0 ( 12) Gunhild Olsen, 2-0 (28) Gunhild Olsen, 3-0 (47) Elisabeth Moe, 4-0 (57) Gunhild Olsen, 5-0 (72) Elisabeth Moe, 6-0 ( 75) Tonita N Tollefsen
7-0 (79) Elisabeth Moe, 8-0 (90) Marie Svanes.
Dommer: Endre B Wetteland – Hellvik IL – meget god
Tilskuere: ca 40

Stjernetoppen:
***Gunhild Olsen
**Tonje Myklebust
*Elisabeth Moe

Share