Vi er på plass i Vennesla

Vårt A-lag er på plass i Vennesla der vi skal bryne oss mot serieleder Vindbjart. Sørlendingene har imponert voldsomt til nå i år, og står med imponerende 27-6 i målforskjell. Det vitner om et lag som er sterkt både framover og bakover på banen, etter at laget i fjor ofte opptrådte naivt i forsvar og slapp inn veldig mange mål. Deres storscorer Øyvind Gausdal har også i år vært veldig god, og står allerede med 14 scoringer i serien.

For EIKs del har det gått litt trått de siste kampene. Etter en veldig solid forestilling på Notodden for tre uker siden har vi bare tatt ett poeng i de to hjemmekampene mot Ålgård og Viking 2, noe som er langt unna det som må til dersom vi skal ha et håp om å henge med på øvre halvdel av tabellen. Før dagens kamp er

Vindbjart i utgangspunktet klare favoritter, men i fjor tok EIK fire av seks poeng mot Steinar Scheies mannskap. Vi vant noe heldig 1-0 på Moseidmoen, mens det var Vindbjart som var heldige som kunne reise fra Idrettsparken med uavgjort 2-2 i høstkampen.

I EIKs tropp er på plass i Kristen Gislefoss-land i dag mangler spillere som Mathias Perttamo (lyskeskadet), Asle Sirevåg (fortsatt kneskadet), Kai Ove Stokkeland (skadet i hælen) og Stian Vigrestad (lårstrekk). Jonas Mong, som spilte B-kamp mot Nærbø på mandag, er med i troppen, sammen med Jan Theo Noreng-Tollefsen, som
seriedebuterte for EIK forrige helg mot Viking.

Webmaster er alene i mediateamet, men skal forsøke å oppdatere live etter beste evne. Vindbjart filmer sine hjemmekamper og legger dem på Youtube, så derfor konsentrerer jeg meg først og fremst om bilder, kampreferat og live-oppdatering i dag.

Share