Uavgjort for damelaget på Tonstad

Tigerdamene gjestet lørdag Tonstad for seriekamp i 3.divisjon. I det første oppgjøret delte lagene poengene noe som ble tilfellet også i lørdagens kamp.

Tonstad kom best i gang og produserte de største sjansene. Det ville seg ikke helt for Tigerdamene. De slet med å komme tett nok i markeringene og lot Tonstad damene komme alt for lett til.
Det var ikke ufortjent at Tonstad gikk opp til 1-0 etter at de kom seg gjennom Tigrenes forsvar og satte ballen lett bak Renate Dyrnes. Kun et par sporadiske forsøk fra EIK var det vi kunne notere fra 1.omgang.
I 2.omgang brettet derimot Tigrene opp ermene og viste i alle fall glimtvis hvilket nivå de har inne – hvis de vil og orker derimot.

EIK fikk bedre kontroll over midtbanen og fikk flyttet spillet inn på Tonstads banehalvdel. Først en stor mulighet etter corner da Lise Vigrestad headet rett på keeper. Deretter skuddforsøk både fra Malin Lunde og Marlen Karlsen. Tonstad var heller ikke ufarlige i 2.omgangen. Kun et tigersprang fra Renate Dyrnes hindret Tonstad i å score sitt andre mål for dagen. Tilreisende og innfødte måtte imidlertid vente til det 73 minutt før utligningen kom. Marlen Karlsen satte fart inn i Tonstads 16 meter, ble felt og straffe var et faktum.
Straffen satte Gunhild Olsen enkelt i mål og stillingen var 1-1. Tigerdamene fortsatte å presse på uten at den forløsende scoringen kom. Uavgjort og poengdeling var et faktum. Et rettferdig resultat etter at lagene hadde hatt en omgang hver.

Vi må tilbake på sporet igjen før siste kamp før ferien. Havdur/Voll er neste motstander borte på tirsdag. En seier her vil gjøre vårsesongen til et eventyr og starten på noe stort for «nye Tigerdamer».
Stå på videre!

LAS


Kampfakta:
Seriekamp 3.div damer Tonstad kunstgress
Tonstad – EIK 1-1 (1-0)
Målene: 1-0 (11) , 1-1 (73) Gunhild Olsen
Dommer: Osvald Erling Høyland, Kåsen IL – middels
Tilskuere: 100 ( det var Sira Kvina dager )
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Caroline Landbø, Lise Vigrestad, Tonje Myklebust, Betina N Tollefsen, Gunhild Olsen, Tonita N Tollefsen, Live Jørgensen, Marie Svanes, Malin Lunde, Marlen Karlsen, Benedikte Bjelkarøy, Thea Tollefsen, Sofie Ollestad, Oda L Pedersen.

Stjernetoppen:
***Oda L Pedersen
**Renate Dyrnes
*Sofie Ollestad

Bildet på toppen av artikkelen viser Gunhild Olsen når hun setter inn EIKs utligning på straffe.


Share