Tigerdamene tar ferie på 3. plass

Tigerdamene tar ferie på 3.plass på tabellen etter tirsdagens borteseier mot sammenslåingslaget Havdur/Voll.
Det var for øvrig vertene som kom best i gang. Etter tretten minutter fikk Havdur/Voll tildelt frispark like utenfor EIKs sekstenmeter. Det påfølgende frisparket ble dundret i nettet bak en noe forfjamset Renate Dyrnes. Et frispark som muligens burde vært tatt. Samme Dyrnes gjorde imidlertid sakene sine bra da hun flott avverget et Havdur/Voll forsøk minutter etterpå.

Tigerdamene slet fælt i deres første kamp på naturgress. En humpete bane sådan. Det ville seg ikke helt denne kvelden. Elisabeth Moe, Marie Svanes og Live Jørgensen misbrukte store sjanser til å utligne på. Det var til slutt Marlen Karlsen som brettet opp ermene og kriget inn 1-1 etter en flott heading. Dette stod seg til pause.

I andre omgang kom det seg noe. Tigerdamene begynte å vinne duellene og la etter hvert større press på vertene. I det 50.minutt vant Marit Buerskog en hodeduell på midten og headet Elisabeth Moe elegant igjennom alene med keeper. Denne gangen holdt hun hodet kaldt og EIK var i ledelsen.

EIK fortsatte presset uten å komme til de helt store mulighetene. Vi måtte vente til det 80 minutt før den forløsende scoringen kom. Gunhild Olsen driblet seg flott til dødlinjen og la ballen inn foran mål. Der dukket «Mål Moe» opp og hælet ballen elegant bak motstandernes keeper. En flott scoring.

Havdur/Voll ville på ingen måte gi seg. Og i det 87 minutt kom reduseringen. 3-4 EIK forsvarere ble statister da motstandernes spiss fikk fritt spillerom. En flott avslutning til side for Dyrnes og det var igjen spenning i kampen.
Tigrene red av stormen, eller kanskje mer en laber bris, og seieren var et faktum. En seier som sendte dem opp på tredjeplass på tabellen. En trøtt gjeng som virkelig har gjort seg ferien fortjent!
Etter en noe treg start så har Tigerdammene etter hvert fått vist hva som bor i dem. En blanding av spillere fra forskjellige lag og klubber begynner nå å ta form.

Dette lover virkelig bra for høstsesongen. Vel blåst jenter!

Kampfakta:
Seriekamp 3.divisjon kvinner Tjelta Stadion
Havdur/Voll – EIK 2-3 (1-1)
Målene: 1-0 (13), 1-1 (26)Marlen Karlsen, 1-2 (50) Elisabeth Moe, 1-3 (80) Elisabeth Moe, 2-3 (87).
Dommer: June Knutsen Bendiksen, Forus & Gausel – God
Tilskuere: 30
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Caroline Landbø, Lise Vigrestad, Tonje Myklebust, Betina N Tollefsen, Gunhild Olsen, Stine Lindø, Live Jørgensen, Marie Svanes, Marlen Karlsen, Elisabeth Moe, Marit Buerskog, Tonita N Tollefsen, Oda L Pedersen, Malin Lunde.

Stjernetoppen:
***Lise Vigrestad
**Tonje Myklebust
*Renate Dyrnes

Tonita N Tollefsen med ball, I bakgrunnen Tonje Myklebust, Elisabeth Moe med ryggen til


Share