Jenter junior slo Forus & Gausel

EIK åpnet kampen klart best , og i det 20 min tok hjemmelaget ledelsen ved Herolinda Shatri etter etter en fin pasning av Thea Tollefsen. Hjemmelaget kom på flere sjanser, men det ville seg ikke. Bortelaget kom på en av få visitter og utlignet til 1-1 på et vel plassert skudd fra 20 meter.

I andre omgang la vi om til en mer offensiv formasjon, og jentene fortsatte trøkket. Men ikke før i det 80 min fikk jentene utelling og det var Malin Lunde som var på rett plass til rett tid og satte ballen i mål og det sto 2-1 til EIK. Dette ble også sluttresultatet.

Flere av EIK jentene viste seg virkelig frem i denne kampen. Men vi må allikevel fremheve Marie Svanes med sin utrolige hurtighet på høyrevingen som til stadighet var en stor trussel for motstanderen hun hadde et par store målsjanser og flere gode innlegg . Oda L Pedersen viste seg frem og kjempet utrolig godt spesielt i midtbanerollen som hun fikk mot slutten hvor hun aldri ga slipp på motstanderen.

Når vårsesongen er unnagjort er status 7 seire 1 uavgjort og to tap. Laget ligger på en fin 2 plass på tabellen og jentene tar en velfortjent sommerferie før vi begynner oppkjøringen til sommerens store begivenhet Danacup.

Jone Ø/msb


Share