Ny seier til B-laget

Vårt B-lag tok sin sjette strake serieseier da Stavanger ble slått med 2-1 på B&G-banen i kveld.

Espen Skogen headet inn en tidlig ledelse for tigrene, men måtte forlate banen i pausen med en skade i kneet etter å ha kollidert med vår fotograf (!). (Beklager Espen, håper det ikke er alvorlig).

Etter en jevn første omgang hadde Stavanger initiativet det meste av andre omgangen, uten at de hvirkledde kom til altfor mange sjanser mot et EIK-lag som byttet inn mange unge spillere. SIF fikk sin fortjente utligning fem minutter før slutt, men Theo Noreng Tollefsen ordnet poengene for EIK da hans skudd snek seg inn via stolpen helt i sluttminuttene.

Kampfakta:
EIK 2 – Stavanger 2-1 (1-0)
B&G-banen, cirka 70 tilskuere
Målene:
1-0 Espen Skogen (2), 1-1 Tore Ask (85), 2-1 Theo Noreng Tollefsen (89)

EIKs tropp:
Troppen: Øyvind Alexander Espeland Nygård, Chris Sleveland, Espen Skogen, Jan Eric Torres Gløpstad, Jan Theodor Noreng Tollefsen, Kristian Koldal, Marius Andersen, Stian Sleveland, Stian Stapnes Hunnestad, Thomas V. Leidland, Ørjan Vigrestad, Jonas Mong, Kjetil Vigrestad, Elion Shatri, Marius Koldal


Share