EIK tapte mot Arendal

EIK tapte den viktige hjemmekampen mot Arendal med 2-1, etter at gjestene scoret en gang tidlig i hver omgang. EIKs redusering kom ved Espen Skogen et kvarter før slutt.

Tigrene misbrukte dermed sjansen til å få et pusterom fra bunnstriden, og står nå midt i den med begge beina. Vi ligger nå a poeng med Arendal, som til tross for seieren ennå ligger under streken.

Arendals seier var fortjent nok, for de la ned mer innsats og duellvilje enn tigrene, som først kom skikkelig i gang de siste 20 minuttene. Ole Marius Gundersen fikk dominere midtbanen, mens Steven Cardoso hele tiden var en trussel framme mot et EIK-forsvar som vaklet flere ganger.

På EIKs lag var det Espen Skogen som framhevet seg. Han var livlig gjennom hele kampen, og kom til mange sjanser. Men han lyktes ikke helt med avslutningene før scoringen, som kom etter et innlegg fra Thomas Leidland.

Kampen sett under ett hadde vi igjen klart flest sjanser, men vi slurvet med både avslutninger og pasningsspill, mens Arendal var effektive og scoret på to av tre sjanser. I tillegg hadde de en ball til i nota i sluttminuttene, men denne ble annullert på grunn av frispark i situasjonen før Nicolai Aas satte ballen i nota.

Kampfakta:
EIK – Arendal 1-2 (0-1)
350 tilskuere
Mål: 0-1 Nicolai Aas (2), 0-2 Steven Cardoso (46), 1-2 Espen Skogen (75)
Gule kort: Stian Sleveland, EIK, Ylldren Ibrahimaj og Jaran Jørgensen, Arendal

EIKs lag:
Jonas Høidahl, Miguel Diez, Kristian Koldal, Kim-Robert Nyborg, Marius Andersen, Martin Håland, Sverre Larshus Larsen, Kenneth Grande, Kai Ove Stokkeland, Jostein Salvesen, Espen Skogen
Benyttede innbyttere:
Stian Sleveland, Jan Eric Torres Gløpstad, Thomas LeidlandAndre om kampen:

Dalane Tidende
Stavanger Aftenblad


Share