Svært viktig kamp mot Arendal i ettermiddag

EIK spiller i ettermiddag en særdeles viktig kamp når Arendal kommer på besøk til Idrettsparken. Sørlendingene fikk en særdeles vanskelig start på sesongen da de tapte de seks første seriekampene, men har faktisk bare to tap på de sju siste når de kommer til Husabø i ettermiddag.

EIK leverte også en oppløftende andre omgang mot Bryne på tirsdag, da vi mot slutten av kampen hadde førstedivisjonslaget på gyngende grunn. Vi får håpe at vi snart begynner å bli litt mer effektive foran motstandernes mål også. Kim RObert Nyborg stod over kampen mot Bryne på grunn av en øyeinfeksjon, men er trolig tilbake i troppen til dagens kamp. Det samme er Stian Vigrestad, som spilte en omgang mot Bryne etter å ha vært borte med strekkskade store deler av vårsesongen.

Før kampen ligger EIK tre poeng foran Arendal, og en seier i dag kan nok gi oss et lite pusterom i forhold til bunnstriden. I motsatt tilfelle havner vi virkelig i sumpen, så ingen trenger å være i tvil om viktigheten av denne kampen.

Bortekampen på Bjønnes Stadion er en av de kampene tidligere i år vi minnes med mest glede, da vi snudde 1-2 til seier 4-2 den siste halvtimen, mye takket være innsatsen til innbytter Espen Rasmussen.

Mathias Perttamo og Eirik Gohn er fremdeles ute med henholdsvis lyskestrekk og ryggproblemer, men ellers har vi skadefritt mannskap. Kai Ove Stokkeland er også tilbake i troppen etter at han stod over kampen mot Fyllingsdalen på grunn av tre gule kort.

Motstander Arendal ser ut til å ha kommet over de tildels store skadeproblemene som har vært i spillertroppen deres. Tidligere Start og Rosenborgspiller Morten Knutsen er fremdeles ikke klar fra sin kneskade, men ellers har Arendal skadefritt mannskap. I tillegg har de med to debutanter i troppen til dagens kamp, nemlig de to danskene Fredrik Krabbe og Jamil Fearrington, som begge ble handlet inn denne uka. Kai Risholt, som ble presentert som ny Arendalspiller i pausen da vi spilte borte mot Arendal, har imidlertid forsvunnet fra klubben igjen, da han fikk kontrakt med Balzan Youths i Malta.

Kampstart er klokka 16:00 i Idrettsparken
Voksne kr 70,-
Kampprogram kr 30,-

Les Arendal Fotballs forhåndsreportasje her


Share