Ny sekspoengskamp i ettermiddag

EIK skal i ilden mot nok en tabellnabo når Flekkerøy kommer på besøk til Idrettsparken i ettermiddag. Gjestene fra «øya der henne» har i likhet med oss hatt en sesong med magrere poenghøst enn forventet, og det vil nok bli tett og jevnt, som det pleier mellom disse to lagene.

Flekkerøy kommer til Egersund uten sine to dansker. Kenneth Sørensen soner for tre gule kort, mens toppscorer Christian Andreassen har forlatt klubben til fordel for Skive IK i hjemlandet. Ellers er heller ikke det unge talentet Lasse Sigurdsen i Fløys tropp på grunn av G16-landskamp.

Webmaster har vært på ferie en uke og har derfor ikke fått oppdatert seg på skader etc i okka egen spillertropp. Men vi kommer tilbake til det når det nærmer seg kampstart.

Kampstart er klokka 16:00 i Idrettsparken.

Les for øvrig mer på Dalane Tidendes hjemmeside.


Share