EIK 2 slo Voll

EIK 2 tok en ny seier mandag kveld da Voll ble slått på Jæren. Gjestene hadde god kontroll gjennom det meste av kampen anført av en solid sentrallinje bestående av mange spillere med a-lagserfaring, krydret med ungt pågangsmot.

Stian Vigrestad scoret da han førte opp og fyrte av et utagbart skudd forbi keeper. Scoringsmaskinen Theo doblet ledelsen da han chippet ballen forbi en utrusende keeper. Hjemmelaget trodde de hadde redusert da et mål ble annulert for offside, mens keeper Alex reddet et straffespark for tigrene slik at sluttminuttene ikke ble nervepirrende.

 

Seriekamp 4.div.avd.1

Voll – EIK2 0-2 (0-2)

0-1 (27) Stian Vigrestad, 0-2 (42) Jan Theodor Noreng Tollefsen

EIK 2’s lag: Øyvind Alexander Espeland Nygård, Ørjan Vigrestad, Jonas Mong, Arild Nodland, Eirik Aadnøy Gohn, Elion Shatri, Kjetil Vigrestad, Stian Stapnes Hunnestad, Stian Vigrestad, Martin Håland, Jan Theodor Noreng Tollefsen. Innb.: Simon Stapnes, Marius Koldal

Share