EIK G-16 på eliteturnering i helgen


EIK G-16 med 2 hospitanter ( Runar Hansson, Flekkefjord og Sasa Nedic, Bryne ) deltar i helgen på elitecup på Sola. Det er 10 inviterte lag fra Hordaland, Rogaland og Agder som deltar. EIK er satt opp med følgende kamper i puljen: Fredag  mot Fyllingsdalen FK, lørdag spilles det mot Fana og Djerv 1919 og søndag spiller en mot Sandnes Ulf. Vinneren av puljen spiller finale mot vinneren av pulje 2. Dette er matching på høyt nivå og vil være en fin start på høst-sesongen. Fra EIK deltar Øyvind Alexander Nygård, Ole Magnus Østebrød, Truls Gyland, Erik Nordvoll, Steffen Skinnarland, Chris Sleveland, Sjur Berntsen, Fredrik Netland, Fredrik Vold, Kjetil Bø Olsen, Stian Pedersen, Jonas Skulstad, Inge A. Pettersen og Kay Eirik Litsheim. Oppdateringer vil følge. Fredag spilte EIK mot sannsynligvis turneringens beste lag. Et forsterket Fyllingen-lag som har 2 lag i elitedivisjonen i Hordaland ble for sterke etter litt heldige mål. Spillemessig var EIK på høyde , men det ble avgjort i de to 16-meterne. Fyllingen scorte og EIK brant sine sjanser . 2-0 til pause ble til 2-1 ved Sasa Nedic , men et lykketreff med utsiden av foten fra 20-25 meter i vinkelen gjorde at det endte 3-1. Idag har EIK virkelig fått opp dampen. Fana ble slått 4-0 i en kamp der EIK dominerte i alle spillets faser. Til pause sto det 3-0 etter scoringer fra Jonas Skulstad, Sasa Nedic og Fredrik Vold. 5 bytter i pausen gjorde at friske bein bare fortsatte dominansen og Inge A.Pettersen  satte punktum med et herlig skudd. Mot Djerv 1919 ble det også total EIK-dominans. Det var spill mot et mål , men ballen føk i stenger, like på utsiden eller ble reddet på MESTERLIG vis av keeperen. Det hele så ut til å ebbe ut målløst, men tjue sekunder før slutt fikk Fredrik Vold endelig satt ballen i mål til en høyst fortjent seier 1-0. I morgen avgjøres det hvem av EIK, Sandnes Ulf eller Fyllingsdalen FK som går til finalen fra den hardeste puljen.

Share