EIK vant mot Vidar

EIK tok sin tredje seier på fire kamper da Vidar ble sendt hjem med 1-3 i bagasjen i ettermiddag. Gjestene tok en tidlig ledelse da Kai Ove Stokkeland mistet ballen til Geir Andre Herrem, men en heading fra Espen Skogen og et straffe fra Kenneth Grande sendte EIK i føringen før pause.

I andre omgang lå EIK lavt og forsvarte seg mot et vidarlag som var merkelig tamme, og nesten ikke skapte noen ting, Seieren ble sikret på overtid da Jostein Salvesen satte inn sitt første mål for sesongen.

Kampfakta:
EIK – Vidar 3-1 (2-1)
Idrettsparken Egersund, 430 tilskuere
Målene: 0-1 Geir Andre Herrem (10), 1-1 Espen Skogen (19), 2-1 Kenneth Grande (25, straffe), 3-1 Jostein Salvesen (93)

EIKs lag: Jonas Høidahl – Miguel Olivencio Diez, Kim Robert Nyborg, Marius Andersen, Stian Vigrestad – Sverre Larshus Larsen, Kai Ove Stokkeland (Martin Håland fra 12), Jostein Kvernes Salvesen, Kenneth Grande (Henning Romslo fra 75), Thomas Vatland Leidland – Espen Skogen (Stian Sleveland fra 75).

Vi kommer tilbake med video utover kvelden.

Andre om kampen:
Dalane Tidende
Stavanger Aftenblad


Share