Damelaget med flott start på høstsesongen

Tigerdamene startet høstsesongen lørdag med tur til Haugesund og Haugar som motstander. Uten spillerne Elisabeth Moe og Gunhild Olsen, som satte sitt preg på vårsesongen, var det nå mulighet for andre spillere å tre frem i damelagsdrakta. En mulighet de tok godt vare på.

Kampen startet rolig uten at noen av lagene fikk satt sitt preg på spillet. Kunne virke som om ferien ennå satt i beina på spillerne. I det 18.min fikk Tonita Tollefsen ballen i beina på midtstreken. Hun ser at Haugarkeeperen er langt ute av posisjon og sender i vei et skudd fra 50 meter som elegant ruller idet tomme målet. 1-0 var et faktum og herfra og ut var EIK damene aldri truet. Minutter senere ble Marie Svanes elegant spilt igjennom av Marlen Karlsen og setter EIKs andre i mål alene med keeper. Live Jørgensen, Stine Lindø og Marie Svanes hadde store muligheter til å øke ledelsen uten hell. Den største sjansen hadde derimot Marlen Karlsen som etter et langt utspill fra Renate Dyrnes befant seg alene med keeper men blåste ballen himmelhøyt over.

I andre omgang fikk førstereisjentene Lone Hovland, Elise Folland og Kamilla Øvrevik muligheten. Alle spillere på EIKs J16 lag. 2.omgang ble veldig lik den første. Et EIK lag som hadde ball og produserte sjanser og et Haugarlag som ble løpende imellom og etter. Store muligheter av Thea Tollefsen, Elise Folland, Live Jørgensen og Marie Svanes men ingen uttelling.

Vi måtte vente til det 75.min før spikeren ble satt i kista. Et frispark ble slått elegant av Kaja Myklebust inn på bakre stolpe. Og hvem andre en «nykomlingen» Øvrevik satte ballen i mål. En flott scoring.

Et solid forsvar med en god og engasjert Renate Dyrnes bakerst ga den tryggheten spillerne trengte fremover i banen. En flott kollektiv seier og en god start på høstsesongen.

En stor trygghet for trenerapparatet at flere spillere viser at de holder nivået i 3.divisjon. Simpelt hen en glimrende start. Allerede mandag venter en ny kamp da Randaberg kommer til Husabø.

LAS

Kampfakta:
Seriekamp 3.divdamer Sakkestad Kunstgress
Haugar 2 – EIK 0-3 ( 0-2 )
Målene: 0-1 (18) Tonita N. Tollefsen, 0-2 (26) Marie Svanes, 0-3 (75) Kamilla Øvrevik
Dommer: Sjur Oddvar Eide – Ølen IL – God
Tilskuere: 20
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Caroline Landbø, Lise Vigrestad, Tonje Myklebust, Betina N Tollefsen, Kaja Myklebust, Stine Lindø, Marie Svanes, Live Jørgensen, Tonita N Tollefsen, Marlen Karlsen, Thea Myklebust, Lone Hovland, Kamilla Øvrevik og Elise Folland.

Stjernetoppen:
***Tonita Tollefsen
**Kamilla Øvrevik
*Kaja Myklebust

Share